Sport

Országos tollaslabda verseny Dunakeszin

A VS Dunakeszi tollaslabda szakosztálya a koronavírus-járvány elleni beoltottak magas számának köszönhetően május 2-án rendezhette meg a pandémia enyhülését követően az első országos tollaslabda ranglista versenyét, melyen az ország első és másodosztályú felnőtt játékosai mérték össze tudásukat – tájékoztatta szerkesztőségünket Richvalski Viktor a dunakeszi egyesület szakosztályvezetője.

A viadalon női és férfi egyéniben, egynemű párosban, illetve vegyes páros versenyszámban vettek részt a játékosok.

  • A VSD játékosai is izgalmas mérkőzéseken szerezhettek versenyrutint. Több mérkőzésen is győzedelmeskedtek. Fiatal szakosztályként rendkívül sok tapasztalattal gazdagodhattak játékosaink – értékelt a szakosztályvezető.

Mint Richvalski Viktortól megtudtuk: a verseny végén összesen 10 versenyszámban osztottak érmeket, és a legeredményesebb csapat elnyerte a VSD Pesti Sport kupáját. A nyertes egyesület a sokszoros magyar bajnok Debrecen együttese lett. Az érmeket a helyszínnek otthont adó körzet önkormányzati képviselője, Pethő Krisztián és Juhász Ádám, a Dunakeszi Programiroda munkatársa adták át.

  • Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a VSD tollaslabda szakosztály által szervezett verseny lebonyolításáról elismeréssel nyilatkoztak a résztvevő egyesületek képviselői, melyhez kiemelkedő segítséget kaptam edzőtársamtól, Varga Mátétól – mondta elégedetten Richvalski Viktor, aki azt is bejelentette, hogy a következő ranglista versenyt május 22-én rendezik, melyen a VSD fiatal játékosai Magyarország legjobbjai ellen mérettetik meg magukat.

Még szintén érdekelheti...