Környezetvédelem

Jóérzésű emberek szedték mások eldobott szemetét

Remek időben, 300 fölötti létszámmal, 17 dunakeszi helyszínen dolgoztunk az akció résztvevőivel, köszönet minden önkéntesnek!

! Az eredmény: több száz megtöltött zsák, a természetnek visszaadott, megtisztított helyszínek, közterületek, zöldterületek. Vigyázzunk rá! – írta bejegyzésében Nyíri Márton, a 10 éves dunakeszi önkéntes köztisztasági nap főszervezője, környezetvédelemért felelős alpolgármester.

Az akcióban a körzeti önkormányzati képviselők mellett részt vettek a hivatal munkatársai közöl sokan, de a Szabadság téren szedte a mások által „ott felejtett” háztartási és egyéb hulladékot Tuzson Bence, a város országgyűlési képviselője is.

A városi összefogás szép példája, hogy idősek és fiatalok egyaránt fontosnak tartják, hogy szép és rendezett környezetben éljünk, s ennek érdekében még arra is vállalkoznak, hogy a felelőtlen, a lakóközösség ápolt környezet iránti igényére mit sem adó emberek után összeszedjék a szemetet. Méltán írta közösségi oldalán Dióssi Csaba polgármester: „Köszönöm a közös munkát, az összefogást!”

Fotó: Facebook és Ligeti Edina

Még szintén érdekelheti...