Dunakeszi

Egy különleges jubileumi interjú a polgármesterrel

Dunakeszi egyik legpatinásabb oktatási intézménye, a Bárdos Lajos – egykoron 3. számú – Általános Iskola idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. E jeles jubileumra nívós programokkal készülnek az iskola tanárai és tanulói.

A diákok közül ma négyen felkeresték a város polgármesterét, akivel interjút készítettek. Igazán büszke lehet az iskola a Dióssi Csabát kérdező két leányra és két fiúra, akik okos, és szépen megfogalmazott kérdéseikkel kiérdemelték a városvezető elismerését is.

„Ma felidézhettem diákéveimet, mesélhettem a gyerekkoromról, a városvezetés feladatairól, örömteli pillanatairól, és még továbbtanulási tanácsokat is kértek tőlem a Bárdos Lajos Általános Iskola 5.B osztályos tanulói. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 100 éves évfordulóját, és rendezvénysorozatuk egyik „állomása” a polgármesteri interjú készítése volt. Nyitrai Nóra, Vay Anna Bianka, Kaspár Balázs és Filó Botond látogatott el hozzám Mihály Gyuláné igazgatónő és Keller László osztályfőnök kíséretében. – számol be közösségi oldalán a polgármester.

Dióssi Csaba örömét fejezte ki, hogy e jeles évforduló alkalmából a diákok felkeresték, és kíváncsiak voltak az ő tanuló éveire, fiatalságára, a városért végzett munkájára.

„Megtisztelve érzem magam, hogy részese lehetek a 100 éves évfordulónak, és hogy engem választottak interjúalanynak. Megható volt tőlük hallani a város vezetőinek címzett köszönetet, hogy már ez a fiatal korosztály is fel tudja mérni a sok hasznos és pozitív változást a városban.

Köszönöm az ajándékot, és kívánom, hogy tanuljatok sokat, maradjatok Dunakeszin, hogy felnőttként ki-ki a maga szaktudásával, készségeivel tudja városunkat és lakóit segíteni, a fejlődést tovább vinni.” – írja Facebook bejegyzésében Dióssi Csaba.

A találkozó végén Mihály Gyuláné igazgató asszony Bárdos Emlékéremmel és jubileumi Bárdos Lajos Évkönyvvel ajándékozta meg a város polgármesterét.

V. I.
Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...