Göd

A Samsung SDI megkezdte a munkavállalók oltását

A Samsung SDI előző héten megkezdte a munkavállalók COVID-19 elleni első körös oltását a vállalat területén kialakított oltóponton. A vállalat az elkövetkezendő hetekben is biztosítja majd az oltás lehetőségét, minden munkavállaló számára – tájékoztatta szerkesztőségünket Bagoly Katinka.

Mint megtudtuk: a vállalat előzetes regisztrációra kéri az oltásra érkezőket, eddig több száz magyar, ukrán és koreai munkavállaló jelezte oltási szándékát és ez a szám napról-napra tovább nő.

Azon munkatársak számára, akik most részesülnek az első körös oltásban, a második körös oltásához szükséges vakcina is biztosított lesz az oltási előírások szerinti időpontban. A vállalati oltóponton beadott védőoltások az országos nyilvántartásban rögzítésre kerülnek, így a védőoltás meglétét igazoló védettségi igazolványt a kormányhivatal automatikusan kiállítja a munkavállalóknak. 

A vállalat bíztatja munkavállalóit arra, hogy beoltassák magukat és ezáltal növeljék az ország átoltottságát – hangsúlyozta Bagoly Katinka, a Samsung SDI gödi üzemének képviseletében.

Még szintén érdekelheti...