Göd

Negyedszázada van művészetoktatás a gödi Németh László iskolában – Újabb országos sikert értek el az iskola növendékei

25 éve működik művészetoktatás a gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, amely rendkívül pozitív hatással a gyermekek testi-, lelki fejlődésére. Sok éves tapasztalatunk, hogy valamennyi művészeti ág tanulása fejleszti a figyelmet, memóriát. Kitartásra, fegyelemre nevel, az együtt zenélés fejleszti a gyermekek empatikus és szociális érzékét – nyilatkozta lapunknak Nevelő-Szavári Anita.

A jó nevű oktatási intézmény művészeti-igazgatóhelyettese elmondta, hogy a tehetséggondozást és a versenyfelkészítést is nagyon fontosnak tartják, mert ilyenkor a növendék szélesebb körben is megmutathatja tudását.

  • Fontosnak tartjuk, hogy egy-egy megmérettetés alkalmával növendékeink megismerhetnek új darabokat, melyek inspirálják őket, kollégáink pedig a szakmai fórumokon kiegészíthetik tudásukat, új ismeretekre tehetnek szert. Bizonyság erre az elmúlt évtizedekben elért megannyi siker, de örömmel adhatok hírt a közelmúltban elért újabb országos sikerünkről is. Iskolánk növendékei egy országos, a szombathelyi szervezésű, idén online megtartott XIX. Sistrum Országos Hegedűversenyen vettek részt, melyen Megadja Blanka alapfok 3. osztályos tanulónk EZÜST minősítést, Szőllőssy Boróka továbbképző 9. osztályos tanulónk BRONZ minősítést szerzett!
Szőllősy Boróka

E lap hasábjain keresztül is gratulálunk növendékeinknek és tanáruknak Gecséné Szitha Mártának. Köszönjük Hegedűs Tímea és Szabó Lívia közreműködését! – hangzottak Nevelő-Szavári Anita, művészeti-igazgatóhelyettes elismerő szavai.

V. I. (Dunakanyar Régió)

Megadja Blanka

Még szintén érdekelheti...