Sport

Ifjúsági Európa-bajnokság: Nagyszerűen helytálltak a VS Dunakeszi asztaliteniszezői

A csapatküzdelmeket követően véget értek az egyéni számok küzdelmei is az ifjúsági asztalitenisz-Európa-bajnokságon a horvátországi Varazdinban, ahol a VS Dunakeszi fiatal asztaliteniszezői remekül helytálltak.

  • Kimagasló eredményt ért el a Volentics Anna (VSD) – Laskai Írisz (Nyíregyházi AC) ifjúsági leánypáros, akik éremért játszhattak. Sajnos a negyeddöntőben a Zaderova-Arapovic cseh-horvát kettős ellen nem bírtak, így az 5-8. helyen végeztek – tájékoztatta a Dunakanyar Régiót Lindner Ádám.

A VSD asztalitenisz szakosztályvezetője elmondta, hogy az egyesület fiatal játékosa, Volentics Anna kitűnő teljesítményt nyújtva két 5. hellyel zárta az európai megmérettetést. – Ez kimagasló eredmény a 16 éves Annától, aki még három évig az ifjúsági korosztályban fog versenyezni – értékelt a szakember.

A VSD másik versenyzője, Kishegyi Ákos az ifjúsági fiúválogatott csapat tagjaként a 13. helyen végzett. Egyéniben a legjobb 32 között esett ki a svéd ellenfelétől elszenvedett vereség után.

Lindner Ádám beszámolt arról is, hogy a VSD két tehetséges fiatal játékosa – Volentics Anna és Kishegyi Ákos – vegyes párosban a 32 közé jutásért kikapott a szerb párostól.

A szakosztályvezető szép eredményként értékeli a két fiatal EB-szereplését, melyhez gratulál!

Még szintén érdekelheti...