Kultúra

Már árusítják a jegyeket a Dunakeszi Fesztre

Online már lehet venni jegyet a szeptemberi Dunakeszi Fesztre. Ha van Dunakeszi Kártyája, akkor viszont a rendezvény ingyenes.

Ettől az évtől belépőt szednek a Dunakeszi Fesztre. A két és fél napos programra 9500 Ft a bérlet, a napijegyeket 2500 és 4500 forintért árulják (a különböző napokra különböző az ár). Jegyeket itt tudja megvenni online.

Akinek van Dunakeszi Kártyája, annak ingyenes a belépés, csak simán felmutatja a kártyát a bejáratnál. A kártya a Dunakeszi applikáción keresztül is letölthető, ekkor ingyenes, egyébként a városházán az ügyfélszolgálaton rendelhető meg és 700 forintba kerül, nyugdíjasoknak 300 – tájékoztatja az érdeklődőket laptársunk, a Dunakeszi Post is.

Sipos Dávid alpolgármester, a Programiroda vezetője az idei fesztivál előkészítésével és rendezésével kapcsolatban több nyilatkozatában is hangsúlyozta: szeretnék, ha a város polgárai közül minél többen kiváltanák a Dunakeszi Kártyát, melynek tulajdonosa ingyenesen tekentheti meg a városi rendezvényeket, így a szeptember 3-án kezdődő tizedik Dunakeszi Feszt programjait is.

Fotó: KesziPress (Archívfelvétel)

Még szintén érdekelheti...