Kultúra

X. Dunakeszi Feszt szeptember első hétvégéjén – Jön a Wellhello és a Magna Cum Laude is

3 nap, 2 színpad, sztárfellépők, sport, tánc, vásári forgatag, vidámpark és még sok más gyermek és felnőtt program a Katonadombon.

Egy év kényszerszünet után újra lesz Dunakeszi Feszt a Katonadombon. 3 nap, 2 színpad, koncertek, színpadi előadások, egyesületi bemutatók, kulturális és kulináris élmény, vidámpark és még sok színes program szeptember első hétvégéjén.

A V4 Air Show, Veteránjármű és Retro Találkozón már debütált Dunakeszi Kártya itt is főszerephez jut, az esti koncertek Dunakeszi Kártyával ingyenesen látogathatók. Jön a Wellhello, a Magna Cum Laude, a Noxtalgia, Halász Judit, a Cloud 9+, a Mesekocsi Színház és több, a Fissz Feszten már bemutatkozott társulat gyermek- és zenés műsorokkal. Lesz tánc- és sportbemutató is, de még a kisbabás szülőkre is gondoltak a szervezők. A vidámpark, a gasztrosátrak és egyéb árusok is elmaradhatatlan „kellékei” a városi rendezvényeknek. Idén először pedig Dunakeszi testvérvárosai is szerepet kapnak, a helyben található nemzetiségek mellett Deggendorf és Stary Sacz is bemutatkozik a Nemzetek Utcája szekcióban.

Mivel Dunakeszi a sportok városa, a vasárnap – a kisszínpadi produkciók mellett – a VSD nagy napja. Az egyesület mind a 21 szakosztályával kitelepül a Katonadombra, hogy sportválasztót és sportbemutatót tartson a nagyközönségnek. Kicsik és nagyok próbálhatják ki magukat akár több sportban is, és ha kedvet kapnak, irány az edzés!

A show a pénteki, délután 17 órai kapunyitással indul. Szombaton 18 óráig, vasárnap 17.30-ig ingyenesen látogatható a rendezvény, utána csak jeggyel vagy Dunakeszi Kártyával lehet belépni. Az átálláshoz technikai szünet szükséges a terület rövid ideig tartó kiürítésével, ehhez megértésüket és türelmüket kérjük.

14 éves kor alatt a belépés díjtalan. A Dunakeszi Kártya kiváltásához dunakeszi lakcímkártya szükséges. A kártya a Dunakeszi App mobilapplikációból ingyenesen letölthető, vagy néhány száz forintért a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán plasztikkártya igényelhető.

A Dunakeszi Fesztre a jegyek már kaphatók a https://oneticket.hu/x-dunakeszi-feszt-2021 oldalon. A jegy vagy Dunakeszi Kártya mellett – a központi rendelkezés értelmében – a belépéshez érvényes védettségi igazolvány is szükséges.

A részletes programok hamarosan a dunakeszi otthonok postaládáiban is megtalálhatók – írja a dunakeszi.hu.

Még szintén érdekelheti...