Sport

Vác, Göd és Dunakeszi is bekerülhet a hatalmas szívbe

Szívfutás címmel mozgásra invitál az Országos Lélek-Mentők Alapítvány. Szeretnék felállítani “a legnagyobb lefutott szív rekordját”.

Régiónkból akár több várost is bevehetnek abba az akcióba, amelyet 2021. szeptember 24. és 26. közötti időszakra hirdettek meg. Az Országos Lélek-Mentők Alapítvány szívet festene az országra. Mindezt futva rajzolnák ki. A tervezett útvonal az ország több városát, köztük Vác mellett Gödöt és Dunakeszit is érintve egy szívformát rajzol ki. A táv teljesítésére együtt, futva, biciklizve, sétálva 72 órán belül van lehetőség.

A részvételhez a Geox erre a célra fejlesztett applikációjának letöltése szükséges, amelyben egy tetszőleges távot és időpontot kell kiválasztani. Ezt követően a regisztráció és távfoglalás az Országos Szívfutás Rekord a Mentőkért Facebook-eseménynél és az Országos Lélek-Mentők Alapítvány oldalán lehetséges a meghirdetett Google Űrlappal. Fontos, hogy a jelentkezést követően valóban teljesítse az illető a távot, mivel a rekordkísérlet lebonyolítására csak 3 nap áll rendelkezésre.

Még szintén érdekelheti...