oktatás

Szinte új gimnáziumban nyithatták meg a tanévet Dunakeszin

A polgármester és az országgyűlési képviselő is részt vett a felújított dunakeszi gimnázium tanévnyitóján, amely 8 órakor kezdődött. Több mint egy milliárdot költöttek rá.

Rendhagyó módon ezúttal nem egy általános iskolába, hanem az alapos felújításon átesett Radnóti Miklós Gimnáziumba ment el Dióssi Csaba a tanévnyitóra. Beszédet mondott Tuzson Bence országgyűlési képviselő is – írja a dunakeszipost.hu.


Az iskola mindig meghatározó tényező az emberek életében – mondta megnyitójában a Radnóti igazgatója. Nyiri István arról is beszélt: új körülmények között oktathatnak, utalt itt a felújításra és arra, hogy már nem kell online tanítani. Bemutatta az új kollégákat is.

Tuzson Bence képviselő nagyapja intelmét (beszélj mindig röviden, hogy figyeljenek rád) figyelembe véve csak egy gondolatról értekezett. Úgy látja, hogy az elmúlt egy év, ameddig nem volt jelenléti oktatás, megtépázta a közösségeket. Éppen ezért kölcsönös tiszteletet kért a tanároknak a diákok, és a diákoknak a tanárok felé, de meglátása szerint hasonlóan kell viselkedniük a szülőknek is. A tisztelet erősödjön meg – kérte a hallgatóságát.

Forrás: dunakeszipost.hu

Még szintén érdekelheti...