Kultúra

Kezd felpörögni a Dunakeszi Feszt

A jubileumi rendezvény második napján 11 órakor nyílt ki a fesztivál kapuja, melyen leginkább azok léptek be, akik a gyermekek részére szervezett programok iránt érdeklődtek. A nagy színpadon az állatok nyelvén tudó juhász mesélt a fiataloknak.

A Duna-parti kis színpadon a Maminbaba babahordozós bemutatóval indult a délutáni műsorfolyam, melyet a mesekoncert követett.

Az EtvieDanse Táncstúdió bemutatója után – többek között – a Flowwolf zenekar műsorát élvezhették a fesztiválozók.

A délutáni programot latin koncert nyitotta az árnyas fák alatt, majd a Bolgár Nemzetiségi Klub és a Duna Összefűz Klub által szervezett műsoron, a Gabrieli együttes műsorát élvezhették a zenekedvelők.

Az egyórás szünet után fél hatkor újra megnyíltak a kapuk. Az esti koncertre a Dunakeszi Kártyával rendelkezők díjmentesen léphettek be, ám mindenki más belépőjegy megváltásával élvezheti, a Péter Szabó Szilvia nevével fémjelzett NOXTALGIA fergetesnek ígérkező fellépését.

A tegnap esti rövid „zárlat” után gyorsan helyreállt a Dunakeszi APP, melynek köszönhetően már zökkenőmentes volt a beléptetés a kapuknál.

Érzékelhetően legtöbben az esti bulira kíváncsiak, de a finomságokat kínáló kifőzdék gazdag választéka is vonzza az embereket, akik kedélyes beszélgetés közben jóízűen fogyasztották az ínyencfalatokat. A gyerekek élvezettel vették birtokba a csillogó-villogó játszóeszközöket.

Már hangol a zenekar, hamarosan indul az esti nagy buli…

(V.I)

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...