Kultúra

Dunakeszi Feszt a számok tükrében

Már köztudott, hogy a Dunakeszi Kártya a védettségi igazolvánnyal együtt bizonyos kiemelt városi rendezvényekre ingyenes belépési lehetőséget biztosít. Ez a V4 Air Show-n sikerrel debütált.

A hétvégén lezajlott Dunakeszi Feszten pedig már jól bevált rendszerként működött a belépéskor, hozzátéve, hogy a kártya mellett a védettségi igazolványra itt is szükség volt. Amint azt megtudtuk, eleddig a digitálisan igényelt kártyák száma elérte a 10103-at, a nyomtatott kártyát 1813-an kérték a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán.  

Ami a Fesztet illeti, a három nap alatt a programokat közel 13 ezren keresték fel, belépőjegyet pedig 1079-en váltottak. Utóbbiak zömében a koncertekre voltak kíváncsiak, azonban a „küzdőtéren” ennél jóval többen szórakoztak, s ez is azt jelzi, hogy a Dunakeszi Kártya egyre népszerűbb lett a városban, amivel díjmentesen látogathatják a rendezvényeket a dunakesziek.
Erre legközelebb vasárnap lesz lehetőség a Futakeszin, amely a régió egyik legnépszerűbb futógálája, amin a kicsik és a nagyok egyaránt próbára tehetik állóképességüket.
Mit is mondhatnák, ha még nem regisztrált, akkor itt az ideje, hogy kiváltsa a Dunakeszi Kártyát.

KMI (Dunakeszi Polgár)

Fotó: A szerző, Ligeti Edina és KesziPress


Még szintén érdekelheti...