Belföld

A Mi Hazánk Mozgalom mind a 106 választókerületben önálló jelöltet indít

A Mi Hazánk Mozgalom országos alelnöke, Pakusza Zoltán a dunakeszi Casalgrande téren mutatta be sajtótájékoztató keretében a párt választókerületi országgyűlési képviselőjelöltjét.

A parlamenti megmérettetésen itt induló Kovács Mátyás Dunakeszin élő 3 gyermekes családapa, építési vállalkozó. Főbb céljai között szerepel a helyi közúti közlekedés újragondolása, az utak, járdák állapotának mielőbbi javítása, valamint a közterületi szemétszállítás megreformálása. A Mi Hazánk helyi kampányfőnöke Csáji László lesz az országgyűlési kampánymunka során, aki szintén Dunakeszin él.

A média érdeklődésére Pakusza Zoltán alelnök elmondta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely mind a 106 országgyűlési választókerületben saját, önálló jelöltet állít, közel százat már be is mutattak. Október 23-án, 15 órakor a Corvin közben a színpadon fel is sorakozik mindegyik jelöltjük. Sem a Fidesszel, sem a balliberális tömbbel nem működnek együtt, világos programmal és háttéralkuktól mentes jelöltekkel vágnak neki a 2022-es választásnak. Főbb programpontjaikat tekintve a Mi Hazánk azt követeli, hogy senkinek ne legyen kötelező a vakcina felvétele, mindenki szabadon dönthessen, és ezért senkit ne diszkrimináljanak. Álláspontjuk szerint ne legyen kötelező a védettségi igazolvány sem, hiszen az valójában semmitől nem véd meg. Ellenzik a gyerekek oltását is, és semmilyen lezárást nem támogatnak a jövőben – olvasható a párt sajtóközleményében.

Még szintén érdekelheti...