Kultúra

Ez ám a Hacacáré – Remek hangulat az Unique és a Neoton koncertjén

Két héttel a Szent Mihály-napi búcsú után ismét vonzó kulturális programok helyszíne volt Dunakeszi főtere. Az országos Hacacáré programsorozat egyik „állomása” péntek este Dunakeszi volt, ahol az állam által támogatott könnyűzenei műsor két sztárfellépője az Unique és a Neoton Família volt, akik fergeteges koncertjükkel hozzájárultak az összetartozás erősítéséhez.

Látva és hallgatva a sztárokkal együtt táncoló és éneklő közönséget, bizton állíthatjuk, hogy telitalálat volt a Hacacáré megszervezése.

De mielőtt a két zenekar színpadra lépett volna, a fővárosból érkezett fiatal artisták ejtették „ámulatba” látványos produkcióikkal a szüleikkel érkező gyerekeket… Aztán Völgyesi Gabiék koncertjére teljesen megtelt a hatalmas tér a védettségi igazolvánnyal érkezett koncertezőkkel, de jócskán voltak, akik a kordonként emelt drótkerítésen kívülről élvezték az Unique nagyszerű koncertjét. Az egyórás műsor végén, zúgott is a vissza, vissza… és az Unique meghajolva a közönség kérése előtt, még egy ráadásszámmal búcsúzott az őket ünneplőktől.

Már a Neoton Família fellépése előtt ütemes tapssal köszöntötte a népszerű együttest a közönség, melynek tagjai ezúttal sem okoztak csalódást népes rajongótáboruknak.

Nagyszerű volt a koncert, a dunakesziek remekül szórakoztak, igazán találó volt az est házigazdájának, Pethő Krisztián önkormányzati képviselőnek a köszöntője, aki úgy fogalmazott, hogy a Hacacáré megálmodói és az önkormányzat célja is az összetartozás közös megünneplése a hosszú elzártság után. Ezt szolgálta a nyári Jam Jazz fesztivál, a Dunakeszi Feszt és a búcsú is.

A péntek esti Hacacáré fergeteges könnyűzenei programja tovább erősítette az összetartozásunk felemelő érzését.

(Vetési)

Fotó: KesziPress és dunakeszipost.hu

Fotó: dunakeszipost.hu
Fotó: dunakeszipost.hu

Még szintén érdekelheti...