Sport

Dunakeszi sportválasztó – 52 oldalas színes kiadvány mutatja be a városban működő egyesületeket

A fenti címmel a városi önkormányzat gondozásában jelent meg az 52 oldalas színes kiadvány, amely bemutatja a VSD Dunakeszi 20 szakosztályát, melyben 3500 igazolt versenyző 27 sportágban sportolhat. A kiadvány szerkesztői a város legnagyobb sportegyesülete mellett bemutatják azokat a klubokat és egyesületeket is, melyek hosszú évek, évtizedek óta ugyancsak aktív szerepet töltenek be Dunakeszi sportéletében. A rendkívül exkluzív kiadvány célja, hogy a város lakossága megismerje a klubokat és szakosztályokat, az elérhetőségüket, a sportágak szakmai vezetőit, és leginkább azt, hogy hol, mikor és milyen sportolási lehetőséget kínál az ország egyik legnagyobb létszámú egyesülete.

Ezt emelte ki Dióssi Csaba polgármester is a szerdai sajtótájékoztatón, amikor bemutatták a tervek szerint évente kiadásra kerülő Dunakeszi sportválasztó című kiadványt.

Temesvári István, a VSD elnöke azt hangsúlyozta, hogy a kiváló feltételekkel működő egyesülethez egyre több városi egyesület szeretne csatlakozni, mert érzékelik, hogy a jól szervezett klubban kiváló sportolási lehetőségek kínálkoznak. Az elnök köszönetet mondott az önkormányzat támogatásáért, mert mint fogalmazott, a város segítsége nélkül a VSD nem tudna ilyen eredményesen működni.

– A sport közös ügyünk! – mondta Tuzson Bence. Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a városvezetéssel közösen a továbbiakban is azon dolgoznak, hogy Dunakeszi sportlétesítményeit fejlesszék és bővítsék. Az utóbbi időben felépített sportlétesítmények ismertetése és méltatása mellett hozzátette: hamarosan átadják a Magyarság telepen az új sportcsarnokot.  

Az első szavam a büszkeségé, hiszen komoly sportéletet mutat be a kiadvány – ezt már Seltenreich József, a város sportigazgatója mondta. Kiemelte, hogy a VSD azért fontos, mert a gyerekeknek nem kell más városokba menniük, ha sportolni szeretnének. Széles a paletta és úgy tudja, hogy újabb sportágak képviselői is jelentkeztek már.

(Vetési)
Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...