Dunakeszi

1,3 millió kupakot gyűjtöttek jótékony célra

A lakossági kupakgyűjtésnek és a dunakeszi önkormányzat támogatásának köszönhetően 591 ezer forintot kapott a Veni Vidi Vici Alapítvány.

Mindenkinek köszönjük, aki támogatta az I. Dunakeszi kupakgyűjtést, melyből származó bevétel igazán jó helyre került! – fogalmazott Sipos Dávid alpolgármester a fogyatékossággal élők világnapja alkalmából ma, amikor átadták az egy éven át tartó kupakgyűjtés eredményeként befolyt összeget.

Több mint 1,3 millió darab kupak gyűlt össze egy év alatt, ami 3940 kilogramm. Az önkormányzat vállalta, hogy a beváltás után minden forint mellé még egyet hozzátesz, így összesen 591 000 Ft gyűlt össze a Veni Vidi Vici Alapítvány részére.

„Köszönöm mindenkinek, aki akár egy kupakot is bedobott a gyűjtőszívekbe és köszönöm Pethő Krisztián önkormányzati képviselőnek, aki megszervezte a kupakok szelektálását és szállítását a leadóhelyre.

A következő gyűjtés Dióssi Csaba Facebook-oldalán lezajlott szavazás alapján a Dorombol-Lak Dunakeszi részére indul” – jelentette be Sipos Dávid alpolgármester.

Még szintén érdekelheti...