Kultúra

20 év után elhagyta eddigi színházi otthonát a Dunakeszin élő színésznő

Húsz év után elhagyja a Madách Színházat Polyák Lilla. A Dunakeszin élő színésznő ezt a közösségi médiában jelentette be.

Gömöri András Máté felesége, saját bevallása szerint, nehéz döntést hozott. Polyák Lilla egyébként már régóta fontolgatta a váltást, hiszen elégedetlen volt a helyzetével a színházban.

“Az elmúlt 8 évben már nem kaptam új feladatot, a régi darabjaimat továbbra is nagy örömmel játszottam. Sajnos, az elmúlt években egyre több meghatározó ponton távolodtak el az elképzeléseink a színház vezetésével, ezért búcsút vettem a Madách Színháztól” – írta az Instagrammon, melyet a Dunakeszi Post szemlézett.

A Madách Színház összes munkatársának köszönöm a közös munkát és kívánok nagyon szép további sikereket – zárta sorait Polyák Lilla.

Lilla évek óta készült a távozásra, nem találta a közös hangot Szirtes Tamás igazgatóval. Már korábban is távozott volna, ám nem engedhette meg magának a lépést, most azonban már nincs vesztenivalója, hiszen például a Mary Poppinst négyes szereposztásban játszotta, egy évben csak négyszer került rá a sor, így nem is keresett annyit, amennyit veszített a rengeteg próbával – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Ez is érdekelheti

Aranyérmet nyert Las Vegasban a Dunakeszin élő testépítő színész

A Natural Olympián szerzett több kategóriában aranyérmet Gömöri András Máté. A Dunakeszin élő Gömöri András Máté Las Vegasban, a Natural Olympián vett részt és szerzett több kategóriában is első helyet. Legalábbis erről számolt be közösségi oldalán. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Gömöri András Máté l #GAM (@gomoriandrasmate) által megosztott bejegyzés A magyar színész 7 induló … Bővebben:Aranyérmet nyert Las Vegasban a Dunakeszin élő testépítő színész

Dunakeszipost

Még szintén érdekelheti...