Kitekintő

Közel 300 kg adományt juttatott el a GE Aviation a Veresegyház környéken élő rászoruló családoknak

A GE Aviation az elmúlt hetekben adományokat gyűjtött, hogy azokat eljuttathassa a Veresegyház környéki nehezebb körülmények között élő családoknak. Decemberben így összesen közel 300 kilogramm adomány gyűlt össze, amelyek családsegítő intézményeken keresztül jutottak el azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

A vállalat büszke arra, hogy munkatársai rendszeresen állnak jó szándékú kezdeményezések mellé, így idén a helyi lakosokkal összefogva varázsolták szebbé a nehezebb sorsú családok karácsonyát. Tartós élelmiszer (cukor, kávé, tészta), édesség, bontatlan játék, illat- és tisztítószer: ezek mind olyan tárgyak, amelyek bár hétköznapinak tűnnek, számos családnak mégis gondot jelenthet a beszerzésük. A GE Aviation gyár dolgozói a környékbeli családsegítő szervezetek támogatásával, javaslataik alapján kezdtek a gyűjtésbe.

A kezdeményezéshez bárki csatlakozhatott, és a GE Aviation munkatársain túl a helyi lakosság is segített, több csomag ajándékot hoztak be a gyárba. A cég önkéntesei ezeket becsületesen és lelkesen ki is szállították, sőt, a karácsony és az ajándékozás szellemében a visszaúton megálltak szaloncukrot osztani is.

Még szintén érdekelheti...