Dunakeszi

Érkezik a polgármester írásos beszámolója

Dunakeszin már hosszú évek óta hagyomány, hogy a város polgármestere külön kiadványban is beszámol az elmúlt évben végzett munkáról, az önkormányzat eredményeiről. A napokban kerül dunakeszi valamennyi háztartásának postaládájába az a 52 oldalas színes kiadvány, melyben Dióssi Csaba polgármester beszámol a 2021-es esztendőben sikeresen elvégzett nagy jelentőségű fejlesztésekről, beruházásokról, a kulturális- és a sportélet területén elért kimagasló eredményekről.

Az igényes kivitelű kiadványban – többek között – olvashatunk arról, hogy megnyílt a kormányablak, átadás előtti műszaki állapotban van a Dunakeszi Járási Hivatal új törzsépülete, elkészült az EuroVelo 6 kerékpárút dunakeszi szakasza, debütált a sok kedvezményre feljogosító Dunakeszi kártya, megnyílt Sajdik Ferenc állandó kiállítása, az önkormányzat elnyerte a Virágos Magyarország különdíjat, 1000 fát ültettek a városban.

„Minden év végén fontosnak érzem, hogy számot adjunk arról, milyen eredményeket hoztak Dunakeszinek a ránk bízott döntések. Így ezúttal is összegyűjtöttük egy kiadványba a város fejlődését szolgáló beruházásokat, eseményeket” – írja közösségi oldalán a várost 2010 óta irányító Dióssi Csaba, aki hozzátette: „Rengeteg tervünk van idénre is, folytatjuk a munkát!”

A kiadvány a városi honlapon online formában is megtekinthető: https://www.dunakeszi.hu/polgarmesteri_beszamolok

Még szintén érdekelheti...