Választás 2022

Rétvári Bence: köszönöm a támogató szavazatokat

Választókörzetemben a Fidesz-KDNP támogatottsága az előző években is előre ment, nem hátra:

2014. 47 %

2018. 51 %

2022. 56 %

Ez nem magától jött össze, hanem sok-sok ember elszánt és kitartó munkája kellett hozzá. Itt szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben a közös munkában részt vett, mert a siker közös – írja közösségi oldalán a választáson győztes országgyűlési képviselő, aki így folytatja:

„Köszönöm a számtalan önkéntesnek a rengeteg ajánlás összegyűjtését, a kopogtatásokat és telefonálásokat. Köszönöm azoknak, akik szórólapokat szórtak, a plakátokat helyezték ki. Köszönöm a több mint 170 delegáltnak a szavazatszámláló bizottságokban az igazán hosszú helytállást.

Köszönöm a polgármesterek együttműködését és támogatását.

Köszönöm a sok meghívást helyi rendezvényekre, és köszönöm azoknak, akik elfogadták a meghívásomat fellépőként a kampány eseményeire.

Köszönöm annak a több ezer érdeklődőnek, akik részt vettek a 7 kampánygyűlés és több mint félszáz utcafórum és rétessütés valamelyikén.

Örülök, hogy beszélgethettünk és köszönöm a támogató szavakat.

Köszönöm a kampánycsapat kitartó helytállását, nélkülük semmi és senki nem lett volna ott, akkor, abban a mennyiségben és minőségben, ahogyan szükség volt rá.

Köszönöm azoknak, akik a közösségi oldalakon segítettek lájkokkal, megosztásokkal és támogató kommentekkel.

Kimerítő időszak áll mögöttünk, de a munkát folytatjuk, a választók egyre nagyobb arányú felhatalmazásával előre megyünk, nem hátra!” – írja közösségi oldalán Rétvári Bence, akire az április 3-ai országgyűlési képviselő választáson a Pest megyei 4. számú választókerületben a választópolgárok 56,13 százaléka, 29 790 fő voksolt, míg a második helyen végzett, az ellenzéki összefogás színeiben induló Inotay Gergelyre 12 ezernél is kevesebben, 17 585 fő, a választáson megjelentek 33,14 százaléka szavazott. (98,85 százalékos feldolgozottság)

Még szintén érdekelheti...