Sport

Újra cheerleader gála Dunakeszin

Dunakeszin vasárnap került megrendezésre a III. Cheerleader gála. Az elsőt még 2019-ben rendezték meg, és már akkor is közel 140 gyermek rázta a pompont. 2020-ban a járványhelyzet miatt online formában került megrendezésre az esemény, amely így is nagy sikert aratott. Idén azonban újra együtt ünnepelhettek a Dunakeszi Cheerleader Team kis pomponosai.

Ez alkalommal a Radnóti Miklós Gimnázium sportcsarnoka adott helyet a gálának, ahol Kundlya Zsófia vezetésével több mint 230 gyermek részvételével 15 csoport mutatta be koreográfiáját a szülők, nézők nagy örömére. A kis sportolók a fellépések után egy kis családi délelőttön is részt vehettek, profi fotós, arcfestő, tombola, színező és kézműves sarok is színesítette a rendezvényt.

A gálán az Aranyalma, az Alagi, a Játszóház, a Meseház, a Mosolyvár és a Piros Óvoda,  valamint a Városi Sportegyesület Dunakeszi Cheerleader szakosztályából a Bárdos, a Fazekas, a Kőrösi, a Szent István iskola pomponcsapatai is bemutatták az eddig tanultakat. A rendezvényt a junior csapat bemutatója koronázta meg.

Így a szülők láthatták, hogy az óvodás kortól az ifjúsági korosztályig Dunakeszin milyen csoportok edzenek, és hogy kitartó munkával honnan hová – azaz az ovis alapoktól egészen a látványos dobásokig – lehet eljutni.

Kundlya Zsófia szakosztályvezető


A Dunakeszi Cheerleader Team sportolói májusban további városi rendezvényeken várják szeretettel az érdeklődőket, ahol bepillanthatnak a pomponozás, a cheerleading élmény gazdag világába.

A gálán megjelent Seltenreich József városi sportigazgató is



Még szintén érdekelheti...