Belföld

A Dunakeszi Járműjavító cáfolja a valósággal ellentétes híreket

A mai napon a hazai médiában több helyen is valótlan információk jelentek meg a Dunakeszi Járműjavító Kft.-vel kapcsolatban – írja a május 5-én kiadott sajtónyilatkozatban Wein András, a Dunakeszi Járműjavító ügyvezető igazgatója, melyet eljuttattak szerkesztőségükbe is.

Sajtónyilatkozat

A mai napon a hazai médiában több helyen is valótlan információk jelentek meg a Dunakeszi Járműjavító Kft.-vel kapcsolatban.

A Dunakeszi Járműjavító Kft. az alábbiakról kívánja tájékoztatni a nyilvánosságot.

Nem felel meg a valóságnak azon állítás, amely szerint a Dunakeszi Járműjavító Kft. tömeges elbocsátásokat tervez vagy kíván végrehajtani.

A Dunakeszi Járműjavító Kft. valóban kénytelen volt megválni tizenegy munkavállalójától, melynek oka a gyártásban lévő projektek átütemezése volt.

A Társaságnál működő érdekképviseletekkel és az üzemi tanáccsal az elmúlt időszakban az egyeztetés folyamatos volt, a megállapodás a munkavállalók hosszú távú foglalkoztatása érdekében megszületett.

Az olyan gyártó és termelő vállalatoknak mint Társaságunk, egy folyamatosan változó gazdasági környezetben dinamikusan szükséges alkalmazkodniuk mind a piaci kihívásokhoz, mind a keresleti és kínálati változásokhoz annak érdekében, hogy fenntartható üzleti modellt legyenek képesek hosszú távon működtetni.

Kérjük mindazon sajtótermékeket, amelyek a valósággal ellentétes, annak meg nem felelő, vagy a valóságot hamis színben feltüntető információt tettek közzé, hogy megjelent tartalmaikat a fentiek alapján érdemben helyreigazítani szíveskedjenek. Kérjük továbbá, hogy a társaság által a munkavállalói részére kézbesített munkajogi jognyilatkozatok, illetve azok részeinek jogellenes nyilvánosságra hozatalától tartózkodni szíveskedjenek.

Budapest, 2022. május 5.

Wein András

ügyvezető igazgató

Dunakeszi Járműjavító Kft.

Még szintén érdekelheti...