Sport

Dunakeszis pomponlányok sikere Debrecenben!

A cívisvárosban a hétvégén rendezték meg a Cheerleader Magyar Bajnokságot, ahonnan 3 ezüstéremmel tértek haza a Dunakeszis pompon lányok.

„A mi lányaink 3 korosztályban álltak rajthoz abban a kategóriában, amelyben a csapatok öt főből állnak, és négy sportoló emel, dob, csavar egy csapattagot a levegőben, meghatározott koreográfián keresztül.

A 68 csapatot, ezzel több, mint 400 indulót felvonultató verseny jóvoltából az egész nap során „Tiszta Amerika” hangulat uralkodott a DEAC sportcsarnokban. Az eredményhirdetéskor pedig – az éremesőn túl – még egy leánykérés szemtanúi is lehettünk”– újságolta Kundlya Zsófia.

A kiváló edzőtől, Kundlya Zsófiától azt is megtudhattuk, hogy igen rövid idejük volt a felkészülésre, mindössze két és fél hónap alatt sikerült a dobásokat, elkapásokat magába foglaló koreográfiákat versenyszintre fejleszteni. Ehhez a csapatmunkához elengedhetetlen volt a gyermekek akarata, lelkesedése, kitartása.

Gratulálunk az ifjú „hölgyeknek”, a kis sportolóknak és felkészítő edzőiknek, Kundlya Zsófiának és Bakocs Alexandrának, akik a remek csapatmunka és felkészítés eredményeként nagyszerű sikereket elérve öregbítették önmaguk és Dunakeszi jó hírnevét.

rbt
sdr
sdr

Még szintén érdekelheti...