Kultúra

Idén is FISSZ FESZT Dunakeszin

Gyönyörű Duna-parti környezetben az idén megnyitott Stég Bisztrónál rendezik a fiatal helyi művészeket bemutató FISSZ FESZT programjait. A szervezők az önkormányzat támogatásával egy olyan koncertsorozatot hoztak létre, amelyben a Dunakeszin élő fiataloknak kínálnak bemutatkozási lehetőséget – tudtuk meg Gaál Attila Csaba színművésztől, a rendezvény főszervezőjétől.

  • Idén nyáron is szuper koncertekkel kedveskedünk a közönségnek, melyben a városban élő fiataloknak kínálunk bemutatkozási lehetőséget. A FISSZ Fesztnek mindig is fontos küldetése volt, hogy előtérbe helyezze a városban és a környéken élő művészeket és támogassa a fiatal tehetségeket – nyilatkozta a Dunakanyar Régiónak Gaál Attila Csaba színművész, a FISSZ Feszt főszervezője.
Gaál Attila Csaba és segítői egy korábbi FISSZ Feszt rendezvényen

A fesztiválnak már hagyománya van Dunakeszin, melynek a Duna-parti szabadstrand a helyszíne.

– Az idei fesztivál különlegessége, hogy a nyáron városunk tehetségei lépnek fel, akik szuper hangulatot varázsolnak majd a szabadstrandon! A programot úgy állítottuk össze és olyan zenészeket, előadókat hívtunk meg, akik szinte valamennyi műfajt megszólaltatják, melyben lesz komolyzenei koncert is – ígéri Gaál Attila Csaba.

A koncertek minden alkalommal 19:30 órakor kezdődnek a Stég Bisztróban, ahol fellép: Parragi Rebeka és Bolyki Tamás dou, CGI BÉKEA, Fat Thor and His Combo, Erdélyi Zita, Shadowlight, Arany Évi és Kuti Dániel, Chaosonic, Molnár Ibolya és Ungár Cecília, Rettenetes Mümők, Flowwolf, Detti, Szondi Tamás és Cseke Brigitta, Beeri Benjamin, Szélinger Anna, Báró Maszkura, Károlyi Krisztián.
– Fellépőink már alig várják a találkozást önökkel! Jöjjenek el idén nyáron is Magyarország egyik legszebb szabadstrandjára és támogassák közösen figyelmükkel és kíváncsiságukkal a jövő művészgenerációját! – kéri Gaál Attila Csaba.

Még szintén érdekelheti...