Dunakeszi

Folyamatos a játszóterek műszaki ellenőrzése és javítása

Dunakeszin közel húsz önkormányzati játszótér biztosítja a gyerekek önfeledt kikapcsolódását, melyek folyamatos bővítése és felújítása mellett rendszeres a játszóeszközök műszaki állapotának ellenőrzése és javítása is.

Az augusztusi forró nyári napokon is sokan keresik fel a Lányi Ferenc park dús lombkoronájú ősfáinak árnyékában épített játszóteret. A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. két ezermestere, Jakab Zoltán és Tóth Zsolt rendszeresen ellenőrzik a város játszótereit és elvégzik a szükséges javításokat, hogy a gyerekek a legbiztonságosabb feltételek mellett élvezhessék a játszóeszközök kínálta élményeket.

A város üzemének két megbecsült szakembere szinte a szülők féltő gondoskodásával és szeretetével felügyelik és javítják városszerte a játszóeszközöket, amelyért nagyon hálásak a kicsinyiket elkísérő felnőttek.  


– Jól esik, hogy a szülők egy-egy kedves mondattal, jó szóval kifejezik köszönetüket munkánk elismeréseként – mondta Jakab Zoltán, akinek és társának munkáját ma is elismerő tekintetekkel figyelték a gyerekek és a felnőttek a Lányi Ferenc parkban.

(Vetési)

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...