gazdaság

Rendkívüli támogatást nyújt a munkatársainak a Lukács és Tamás Kft.

Lukácsné Tamás Katalin tulajdonos, ügyvezető úgy döntött, hogy a növekvő energiaárak és az infláció hatásainak enyhítésére rendkívüli támogatásban részesíti a munkavállalóit. A családi tulajdonban lévő váci vállalkozás bruttó 200.000 forintos összeget folyósít minden munkatársának, amire több mint 10 000 000Ft-os keretet különített el. 

„Vállalkozóként, anyaként és nagymamaként is érzem az életünket megváltoztató történéseket, de most sem az aggodalmaskodással foglalkozom. A kihívások kezelésében bajnokok vagyunk. Egymás után gyűrtem le a munkatársaimmal a 25 év alatt az elénk gördült nehézségeket, így lesz ez most is!

 Biztonságot ad mindenkinek a cégnél az, hogy kölcsönösen számíthatunk egymásra. Tudom azt is, hogy egy ilyen támogatás után mindenki a 100% feletti munkára fog törekedni.

Cégünk mindig is az embert tartotta a legfontosabbnak, ezért döntöttem úgy, hogy kiegészítő támogatást folyósítunk a kollegáknak, bruttó 200.000,- Ft összegben. 

Ügyfeleink és partnereink számára is fontos, hogy stabil munkaerő biztosítsa a ránk bízott gépjárművek javítását, és az értékesítés a már 25 éve megszokott legmagasabb színvonalon tudjon működni” – mondta el Lukácsné Tamás Katalin

A Kiemelten családbarát címmel rendelkező cég mindig nagy figyelmet fordít a munkavállalóira. Az elbocsátások helyett folyamatosan erősíti csapatát, töretlenül segíti a kollegáit.

Ez az anyagi támogatás is hűen tükrözi a cégvezetés munkatársai iránti magas megbecsülését. 

„Köszönjük munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy ebben a kihívásokkal teli időben is erőn felül tudunk küzdeni együtt. Bízunk benne, hogy mindenki élete rövid időn belül visszatér egy biztonságos, normál kerékvágásba” – fejezte ki reményét Lukácsné Tamás Katalin,

A Lukács és Tamás Kft.

Lukács Pál és felesége Tamás Katalin 1982 óta, azaz 40 éve foglalkoznak a Volkswagen márka járműveinek szervizelésével. 

A Lukács és Tamás Kft. a régió egyik vezető gépjármű-kereskedő és – javító vállalata 1997 óta.

A 25 éve Vácott Volkswagen és Volkswagen haszonjárművek értékesítése és szervizelése mellett 20 éve Skoda márkaszervizként is meghatározó a munkánk elismerése.

Még szintén érdekelheti...