Kultúra

Elkezdődött a XI. Dunakeszi Feszt

Dunakeszi legnépszerűbb rendezvénysorozata, a Dunakeszi Feszt szeptember 9-én kezdetét vette. Már az első nap, jobban mondva este nagy számban vonzotta a közönséget a program, ezúttal inkább a fiatalabb korosztályt.

Új helyszínen, a Dunakeszi Repülőtéren már az első nap „bomba” programmal kezdődött a Feszt, ugyanis az ország egyik legnépszerűbb rock zenekara, a Hooligans másfél órás koncertjét várta a zömében fiatalokból álló közönség, ám soraikban az idősebb korosztály, sőt nagymamák unokáikkal is közvetlenül a kordonnál hallgatták az együttes dalait.

     A koncert kezdete előtt Tuzson Bence, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a közönséget. – Végre ismét együtt lehetünk a Dunakeszi Feszten, új helyszínen, mert a korábbit már kinőttük – mondta a képviselő. – Eddigi történetében bizonyára a mostani Feszt lesz a legnagyobb. Sokan vagyunk és köszönetet érdemelnek mindazok, akik megszervezték ezt az eseményt. Elsősorban Dióssi Csaba polgármestert illeti köszönet, aki az egész rendezvény házigazdája. Köszönjük, hogy kitaláltad és folyamatosan gondoztad ezt a rendezvényt. Megérdemel egy nagy tapsot.

    A közönség tapsa közepette jó szórakozást kívánt az elkövetkező három napra, hiszen nagyon komoly koncertek és számos egyéb esemény lesz napközben is.   

    Ezt követően kezdődött a nagyszabású koncert, és az együttes számait kivétel nélkül velük énekelte a közönség.

   A hosszúra nyúlt „Feszt-nyitányon” fellépett még T. Danny énekes, rapper, a BSW zenekar, valamint Metzker Viktória DJ, dalszerző, énekes.

    Az elkövetkező két napról annyit még, hogy a műsorfüzetben olvasható izgalmas programok között nem szerepel, de fontos tudni, hogy az augusztus 20-i elmaradt „A 120 éves ember” című zenés előadást vasárnap, szeptember 11-én 11 órától láthatja a közönség a nagyszínpadon. A műsorban Dunakeszin élő színészek és művészeti együttesek szerepelnek.

Katona M. István

A szerző, Tóta Krisztián és a KesziPress felvételei

Még szintén érdekelheti...