Belföld

50%-os vasúti kedvezmény a FeHoVa kiállításra

Idén 29. alkalommal várja az érdeklődőket 2023. február 9. és 12. között a Hungexpo területén a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállítás.

A térség legjelentősebb vadászati kiállítására és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutatóra utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljesárú menetjegyek árából bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, valamint Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Kelenföld állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban február 8-án 0 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, február 13-én 23:59-ig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitvatartási idejében a passzázson a III. fogadócsarnok előtt lévő mobilpénztárnál lehetséges. A menetjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes árú egyúti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel. Az alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (Elvira, MÁV app) nem vásárolható meg!

Bővebb információkért és jegyvásárlásért látogasson el a FeHoVa hivatalos oldalára.

Még szintén érdekelheti...