Sport

Dunakeszi fiatalok a város balatonakarattyai üdülőjében nyári táborozhatnak

A dunakeszi gyerekekre óriási élmény, szórakozás, játék, sport és pihenés vár az önkormányzat balatonakarattyai üdülőjében. Idén először próbaképpen, de hagyományteremtő céllal szerveznek nyári tábort augusztus 14-21. között a város vízparti üdülőjébe az általános iskolás korosztálynak – jelentette be közösségi oldalán Dióssi Csaba polgármester.

Mint az a tájékoztatóból kiderül, Dunakeszi Város Önkormányzata hagyományteremtő céllal idén először városi gyermektábort hirdet a saját üdülőjében, Balatonakarattyán. A Balatoni Ifjúsági Tábor (BIT) várja a 9-13 év közötti dunakeszi általános iskolás gyerekeket 2023. augusztus 14-21-ig.

Garantált a vízparti pihenés, a szórakozás, a játék és a sport pedagógusok felügyeletével. A táborozó gyermekek számára a fürdés és sport mellett kézműves és egyéb tematikus programokon való részvétel is biztosított lesz.

A részvételi díj 70.000,- forint, amely tartalmazza az oda- és visszautat, a napi háromszori étkezést, a szállást és a foglalkozások díjait.

A részvételi szándékot a szervezők egy előzetes jelentkezési lappal mérik fel, amelynek beérkezési határideje 2023.04.11.

Beküldési cím: 

Az elbírálás eredményéről a szervezők válasz e-mailben értesítik a szülőket. Sikeres jelentkezés esetén a hivatalos jelentkezési lap is csatolva lesz.

Az előzetes jelentkezési lap itt letölthető.

Még szintén érdekelheti...