Sport

Idén is lesz Börzsöny Ring és Családi Ipolykör

Idén ismét megrendezik a Börzsöny Ring teljesítménytúrát, mellyel egy időben, az előző évhez hasonlóan, már rövidebb távval kiegészülve várják a kerékpározás szerelmeseit. A szeptember 23-ra tervezett sporteseményen a családokra is gondoltak, egy rövidebb, Családi Ipolykörön is részt vehetnek az érdeklődők.

A Börzsöny Ring teljesítménytúra nagy népszerűségnek örvend a kerékpárosok körében. Minden évben sokszorozódik a résztvevők létszáma. Ebben az évben két körrel várják az érdeklődőket a szervezők.

A Börzsöny Ring teljesítménytúrán 90 kilométert kell megtenniük a résztvevőknek, 633 méter szintemelkedéssel. Több frissítőállomás is várja a kerékpárosokat és a túrát mentők kísérik, biztosítva így az esetlegesen felmerülő egészségügyi ellátást – olvasható a 0627.hu oldalán.

A Családi Ipolykör egy 30 kilométeres túra, amelynek útvonala Magyarország és Szlovákia Ipoly-partján halad, forgalomtól elzárt területen. A túra Nemzeti Park és Natura2000-es területeket is érint, így különleges látnivalókat kínál a természet és a kerékpározás szerelmeseinek.

A versennyel kapcsolatos részleteket már közzétették a szervezők a rendezvény hivatalos weboldalán, itt:
Börzsöny Ring

Még szintén érdekelheti...