ünnep

Nagy Feró Őrbottyán díszpolgára lett

Őrbottyán várossá nyilvánításának 10. évfordulóját és a Harangok Napját ünnepelték hétvégén, az eseményen Latorcai Csaba, a Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára is részt vett. A születésnapját ünneplő település önkormányzata díszpolgári címmel tüntette ki Nagy Feró Kossuth-díjas rockénekest.

Latorcai Csaba a Facebook oldalán közzétett posztjában úgy fogalmazott: „városnak lenni egyszerre büszkeség és felelősség. Felelősség azért, hogy milyen várost hagynak az utókorra. Az elmúlt tíz esztendő pedig megmutatta, hogyan lehet a mában jövőt építeni! És büszkeség azért, mert a kormányzati támogatásoknak és a helyi fejlesztéseknek köszönhetően, az elmúlt években, számos beruházás és felújítás is megvalósult a településen” – szemlézte a politikus bejegyzését a 0627.hu.

Őrbottyán várossá nyilvánításának 10. évfordulóját és a Harangok Napját ünnepelték hétvégén, az esemény keretében a város díszpolgárává választották Nagy Feró Kossuth-díjas énekest. A kitüntetést Szabó István polgármester adta át a rockénekesnek.

Fotó: Latorcai Csaba Facebook-oldala

Még szintén érdekelheti...