Sport

Rubint Réka: „Csak azok tudják igazán, milyen ember vagyok, akik közelről ismernek” – különleges podcast interjú!

Augusztus 2-án, szerda este indult dr. Orosz Cyntia új Youtube– és Podcast-sorozata, „Stories Podcast” néven. A Nagy Ő egykori szereplője, aki nem mellesleg a jogi egyetemet a summa cum laude feletti, preclare minősítéssel végezte, most sem aprózza el, exkluzív mély témákat, és őszinte beszélgetéseket ígér ismert személyekkel, szakértőkkel. Az adások a Cynthia Orosz Youtube-csatornán, valamint a Stories- Cynthia Orosz néven valamennyi podcast felületeken meghallgathatóak.


Az új podcast-sorozatban a tudatosság, érzelmi intelligencia, önfejlesztés, vállalkozásépítés témaköreit érintik ismert személyekkel, és nemcsak nőkkel. Egy-egy konkrét témára fókuszált beszélgetést láthatunk, hallhatunk.


A Stories első vendége Magyarország fitnesz first ladyje, Rubint Réka volt, amely felrobbantotta a magyar médiát. A különleges interjúban Réka meglepő őszinteséggel beszélt a hosszú távú párkapcsolat titkáról, beleszőve a női önmegvalósítást is. Réka annyira meghatódott, hogy a beszélgetés ötödik percében már el is sírta magát.

„Különleges beszélgetésnek voltam részese néhány héttel ezelőtt.
Arról, hogy LELKILEG honnan indultam, milyen utat jártam be, mennyire fontos számomra a mindent meghatározó, őszinte, tiszta energia és szeretet… Mi zajlik bennem nap, mint nap és legbüszkébb a gyermekeim értékrendjére vagyok… csak azok tudják igazán, milyen ember vagyok, akik közelről ismernek, akikkel van lehetőségem hosszabban beszélgetni, vagy akik az edzéseim végén, táboraim során meghallgatják a motivációs gondolataimat.
Köszönöm Drága @cynthiaorosz a beszélgetést! Fogadjàtok szeretettel!”– fogalmazott a műsorról Rubint Réka.


Ahogy Cynthia fogalmazott a műsorban, számára lélekküldetés interjúk készítése, a példaértékű gondolkodásmód közvetítése, mellyel fejlődhetnek az emberek. Szerinte nagyon erős kezdés volt Rékával beszélgetni, mert nagyon sok ember példaképe.

Családi titkokról is szó esett

Rubint Réka a beszélgetés
alatt sokféle témát érintett, beszélt arról, hogy milyen volt a kapcsolata a szüleivel, hogy miért pont Schobert Norbi volt, aki mellett örökre lehorgonyzott és hogy miként próbáltak „rendes embereket” nevelni a gyermekeikből.

„Mert egy gyereket nem nevelni kell, hanem mintát, példát kell mutatni neki, hiszen önmagadon keresztül fogod nevelni. Ha esetleg rossz mintát mutatsz, ő nem tudja, hogy az rossz… Neki te vagy a mentora és mint ilyen, óriási felelősséggel tartozol.”

A beszélgetés egy pontján ez utóbbi témát boncolgatva Réka több családi titkot is említett, Lara kapcsolatát is beleszőve:

„Amikor a Lara barátja azt mondja, hogy úristen, Réka, a lányod milyen finomakat főz nekem, óriási büszkeség számomra.”– fogalmazott a híres édesanya a legnagyobb lányával kapcsolatban.

„Nagyon jó látni a gyerekeimen, hogy mindegyik más és mind a három motiválja a másikat. Zalán úgy kitűnő, hogy nincs év közben négyese. Ez motiválja a többieket. Mert a Norbikának volt egy ilyen átlagos tanulmányi eredménye és most már gimnazistaként 4,5 fölött zárta az évet. Vagy fordítva, hogy Norbika az edzéseivel motiválja Laráékat. Ez óriási büszkeség számomra.” – mesélte Réka.

A teljes interjú elérthető a Youtube-on, valamint hanganyagként Podpad felületén.

***

Rubint Réka augusztus 21-én este fél hétkor tart edzést a hét éve „futó” nagy sikerű Mozdulj, Dunakeszi! tömegsport rendezvényen, a Duna-parti Katonadombon.

Még szintén érdekelheti...