Vác

Építőipari időutazás a Váci Cementgyár Nyílt Napján!

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC), mint az ország egyik meghatározó építőipari vállalata izgalmas rendezvénnyel készül; 2023-ban újra megrendezi a nagysikerű Nyílt Napját. Az idén éppen 60 éves Váci Cementgyárban szeretettel várnak minden érdeklődőt szeptember 29-én, ahol megismerhetik a cementgyár múltját és jelenét!

Az idei év különleges a DDC számára, hiszen a 60. születésnapját ünneplő Váci Cementgyárban ismét Nyílt Napot szerveznek a nagyközönség számára.

A rendezvény kínálatában számos izgalmas és szórakoztató program szerepel: a látogatók részt vehetnek gyárlátogatáson, ahol betekintést nyernek a modern cementgyártás folyamatába, valamint a bányalátogatáson keresztül megismerhetik a cementipar alapjául szolgáló mészkőkitermelés menetét.

Sőt, a DDC jubileumi kiállítást is szervez az eseményre, amely október elejétől ismét visszakerül az állandó helyszínére – egészen november végéig – a Váci Madách Imre Művelődési Központba.

Az eseményen a kicsik épp úgy megtalálják majd a kedvükre való szórakoztató programokat, mint a felnőttek. Népi fa játékok, logikai fejtörők, légvár és finom falatok várják a legkisebb cement rajongókat. A Nyílt Nap lehetőséget kínál, hogy a résztvevők egyidőben tanuljanak a cementgyártásról, megismerjék 6 évtized nevezetes pillanatait és szórakozzanak, miközben betekintést nyernek egy európai színvonalon működő cementgyár működésébe.

„A Nyílt Nap lehetőséget nyújt számunkra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk a helyi közösséggel, és bemutassuk a közelmúltban modernizált, elérhető legjobb technológiával működő cementgyár izgalmas világát. Mindenkit szeretettel várunk ezen a különleges napon, és bízunk benne, hogy emlékezetes élményekkel gazdagodnak majd.” – mondta el a rendezvény kapcsán Guth Zoltán, a vállalat kommunikációs vezetője.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni szeptember 8-a, 12:00 órától tudnak szeptember 22-e, 20 óráig az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/gxMb1qEkvtJPxBen9

Még szintén érdekelheti...