oktatás

Idén is szárnyaljanak a tehetségek!

A korábbi évek sikereire alapozva idén is meghirdeti a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogramot a váci és a beremendi fiatalok számára.

2023-ban ismét várják azon váci és beremendi, valamint a környékbeli általános- és középiskolás diákok jelentkezését, akik kiemelkedő tanulmányi és sport vagy művészeti eredményekkel rendelkeznek. Emellett szorgalmukkal és magatartásukkal példát mutatnak kortársaiknak.

Az ösztöndíjprogrammal a vállalat célja, hogy támogatást nyújtson a fiataloknak tehetségük kibontakoztatásában, hogy akár nemzetközi szintre is felérjenek, sikert sikerre halmozva

A diákok jelentkezését 2023. október 20-ig várják! A 2023/24-es tanévben az ösztöndíj mértéke az általános iskolásoknak havi 8.000, míg a középiskolásoknak havi 10.000 forint. A tavalyi évhez hasonlóan a DDC a 2023/2024-es pályázati időszakban is lehetőséget biztosít különdíjra, amelyre az országos, vagy nemzetközi sikerekkel büszkélkedő diákok nevezhetnek. A különdíjat a kuratóriumi döntés alapján ítélik oda a nyerteseknek. 2023-ban a támogatás mértéke 100.000, illetve 200.000 forint.

„Az elmúlt évek során eddig összesen 1440 diákot mintegy 113 millió forinttal segítettünk álmaik megvalósításában a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogram keretében. Éppen ezért, hogy tovább növeljük a támogatottak számát, idén is várjuk azon diákok jelentkezését, akik úgy érzik, hogy megvan bennük az a plusz, amivel igazán sikeresek lehetnek a maguk területén.” – nyilatkozta Molnár Ivett, a DDC HR igazgatója. 

A pályázatról bővebben a vállalat holnapján olvashatnak.

Még szintén érdekelheti...