Sport

Rácz Réka, Dunakeszi büszkesége ezüstérmet nyert a szenior atlétikai Európa-bajnokságon

Az atlétika szerelmesei izgatottan várták az idei szenior atlétikai Európa-bajnokságot, melyet az olaszországi Stadio Adriatico – Giovanni Cornacchia-ban rendeztek meg. Ez a rangos esemény mindig is a tapasztalt atléták összecsapását hozza magával, és idén sem volt ez másként. A versenyen résztvevők között büszkén képviselte hazánkat Rácz Réka, a Városi Sportegyesület Dunakeszi kiválósága, aki hihetetlen teljesítményt nyújtott.

Ezüst hármasugrásban!!!

Réka, aki már számos versenyen bizonyított, a hármasugrásban ragyogó teljesítményt nyújtott az Európa-bajnokságon. A W40 kategóriában versenyezve a dobogó második fokára állhatott fel, begyűjtve a szépen csillogó ezüstérmet. Ez az eredmény nem csak a tehetségét és az elszántságát tükrözi, hanem azt is, hogy a szenior atléták is képesek még a legmagasabb szinten is kiváló teljesítményre.

Atlétánk nem csak a hármasugrásban, hanem a távolugrásban is kiválóan szerepelt. A versenyzők közötti kiélezett küzdelemben a negyedik hely is fantasztikus eredmény, és azt mutatja, hogy Réka a legjobbak közé tartozik a szenior atlétika világában.

Rácz Réka sikerének hátterében az elszántság, a kemény munka és az állandó kitartás áll. Az atlétika nem csak a fizikai erőről szól, hanem a mentális erőről is, és Réka példát mutat mindenki számára, hogy soha ne adjuk fel álmainkat, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk.

Rácz Réka, a VSD büszkesége 2. helyen végzett az Európa-bajnokságon

A Városi Sportegyesület Dunakeszi, valamint az egész magyar atlétika közössége büszke Rácz Réka rendkívüli teljesítményére. Az Európa-bajnokságon elért eredményei nem csak az ő sikerei, hanem az egész ország büszkesége. Réka példája inspiráció minden fiatal atlétának és minden sportrajongónak, hogy álmaikat valóra válthatják.

Rácz Réka sikerei egyértelműen mutatják, hogy a szenior atléták is képesek lenyűgöző eredményekre, és inspirációként szolgálnak mindannyiunk számára.

Végeredmény:

14475TORINO-IMBERTI Laura
European Champion
1980W40SUI SWITZERLAND11.46 -1.1
22164RACZ Reka rebeka1979W40HUN HUNGARY11.02 +0.3
33477PIERGALLINI Tanja1983W40ITA ITALY10.95 -2.1
43328MORIGI Valentina1982W40ITA ITALY10.81 -1.3

Gratulálunk Rékának és edzőjének, és várjuk az elkövetkező versenyek izgalmait és sikereit!

Somfai Krisztina

Még szintén érdekelheti...