aktuális

Több száz érdeklődőtől volt hangos a Beremendi és a Váci Cementgyár

Nyílt napokat tartott a DDC. Az ország meghatározó építőanyag-ipari vállalata, a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) ismét betekintést engedett az európai színvonalon működő váci és beremendi cementgyár működésébe!

Az idei év különleges volt a DDC számára, hiszen ismét Nyílt Napokat szervezett a nagyközönség számára. A programon az érdeklődők saját szemükkel tapasztalhatták meg, hogyan zajlik az élet a modern, környezetbarát technológiát alkalmazó cementgyárakban.

Az események élményekben gazdag programelemeket kínáltak; a résztvevők gyárlátogatáson vettek részt a Beremendi és a Váci Cementgyárban, amely során betekintést nyertek a gyártási folyamatba, valamint megismerhették a vállalat fenntartható és környezetvédelem központú működését. A gyárlátogatáson túl izgalmas lehetőségnek bizonyultak a bányalátogatások is, ahol mélyebb ismereteket szerezhettek a mészkőbányák izgalmas világáról.

Az esemény idején kicsik és nagyok egyaránt megannyi új információval gazdagodtak, valamint minden korosztály megtalálta a kedvére való szórakozási lehetőséget.

Muti hol dolgozol!

A vállalat munkavállalói és családtagjaik számára 2023-ban ismét megrendezték – idén a nyílt napok keretében – a #Mutiholdolgozol eseményt, amelyen összesen közel 200 fő vett részt!

„Az ilyen alkalmak mindig kiváló lehetőséget kínálnak a közelebbi kapcsolatok kialakítására. A kollégáimmal való közvetlen találkozás mindig inspiráló és motiváló számomra. Bízom benne, hogy együtt a jövőben is megvalósíthatunk ehhez hasonló programokat, amely a nagyközönség és a DDC kollégái számára is értékadó.” – nyilatkozta a rendezvény kapcsán Müller Ádám, a Beremendi Cementgyár gyárigazgatója.

Még szintén érdekelheti...