aktuális

Lindner Ádám a VSD alelnöke – Az asztalitenisz hőse a válogatott kapitányi székben

Magyarország az asztalitenisz világban mindig is kiemelkedő szerepet játszott, és most egy újabb fejezet kezdődik a sportág hazai történetében. Lindner Ádám, a kivételes tehetség és a sport iránti szenvedély megtestesítője, most a magyar asztalitenisz felnőttválogatott kapitányi székében foglal helyet. E kinevezés azonban nem csupán egy pozíció betöltését jelenti, hanem egy hatalmas lehetőséget a hazai asztalitenisz fejlődésére.

Ádám neve ismerősen cseng minden asztalitenisz-rajongónak Magyarországon. A sportban eltöltött évei során nemcsak kitartással és tehetséggel, hanem alázattal és odaadással is hódolt a játéknak. Azok, akik követték pályafutását, már akkor tudták, hogy nem csak a saját sikerei számítanak neki, hanem a sportág általános fejlődése is.

Most, a válogatott kapitányaként, a következő generációk számára is példakép lesz. Ő egy olyan vezető, aki nemcsak a pályán brillírozik, hanem a pálya mellett is példát mutat. A sport iránti elkötelezettsége és tudása révén képes lesz vezetni és inspirálni a jövő asztaliteniszezőit.

Lindner Ádám, a magyar férfi asztalitenisz válogatott új szövetségi kapitánya

A kinevezésével a magyar pingpong egy új szintre lép. Az eddigi eredmények alapján láthatjuk, hogy Lindner Ádám rendkívül tehetséges edzőként és vezetőként is megállja a helyét. Személyiségének és vezetői képességeinek kombinációja azt ígéri, hogy a válogatott számára egy fényes jövőt épít

Gratulálunk a kinevezéséhez, és várjuk, hogy a magyar asztalitenisz még magasabbra emelkedjen az ő vezetésével. Lindner Ádám, a magyar és a VSD asztalitenisz-szakosztály büszkesége, további sok sikert kívánunk neked!

Somfai Krisztina

NSO: https://m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/asztalitenisz-a-ferfi-es-a-noi-kapitanyt-is-menesztettek-a-ferfiaknal-lindner-adam-az-utod-2982135?fbclid=IwAR1eKiFwweMeFRFtUqYzS02bKuHLShBZdAeKzUbl5XjWMQTXKSij6XkEeaU

Még szintén érdekelheti...