rendőrség

Fegyverrel akart bosszút állni egy férfi Vácon

Egy helyi sörözőnél lövéseket leadó férfit hajtottak a váci rendőrök a hétvégén. Megvolt a neve, autója rendszáma, már csak lépésekre voltak, amikor arcán megbánással megjelent a kapitányságon – számolt be a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, a férfi mindent bevallott, szánta-bánta bűnét, magyarázata szerint a szórakozóhelyen egy férfi beszólt a barátjának, flegmázott, lekezelő stílusán felidegesítette magát, és ez utóbbit most szó szerint kell érteni. Saját magát idegesítette fel, hisz először békében lelépett, később azonban gáz és riasztófegyverével visszatért revansot venni.

„Megszólította a „flegmázót”, majd előrántotta fegyverét, ráfogta és lőtt. Egyet akart, ám ő lepődött meg a legjobban, amikor egymás után négy töltény hagyta el a csövet. Állítása szerint azt sem tudta, hogyan működik… Ijedtében aztán a Dunába dobta” – ismertette a rendőrség.

A helyszínen talált lövedék egyébként nem tartalmazott ingerlő anyagot, a négy durrantás senkinek nem okozott sérülést. A 41 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: 0627.hu

Még szintén érdekelheti...