Dunakeszi

EGLO LIVING – A világításon túl: elegancia és harmónia minden alkalomra

Az EGLO-nál immár több, mint ötven éve a magas minőségű, megjelenésében és funkcionalitásában is modern, a kor technikai, környezetvédelmi elvárásait, széles körű vásárlói igényeit kielégítő világítástechnikai megoldásokon van a hangsúly. Osztrák, családi tulajdonú cégünk magyarországi leányvállalata Dunakeszin harminc évvel ezelőtt kezdte meg működését, a nagykereskedelmi partnerek és a kiskereskedelmi vásárlók kiszolgálását.

A Nógrád vármegyei Pásztóra az osztrák tulajdonos a legmodernebb technikával felszerelt logisztikai központot, raktárat és gyártósort telepítette továbbá saját tulajdonú gyárakat alapított a Távol-Keleten is.

Az elmúlt, gazdasági szempontból sem felhőtlen pár évben a magyarországi bővülés nem torpant meg. A dunakeszi kiskereskedelmi üzlet, lámpaszalon mellett megnyílt és várja vásárlóit a budaörsi, a Budapest Fogarasi úti és az éppen egy évvel ezelőtt átadott óbudai lámpaszalon a Szentendrei úton.

A fejlődés azonban nem csupán az üzletnyitásokban mérhető. A vásárlói szokások és elvárások alapján a termékkínálatot is bővítettük egy újabb szegmenssel, EGLO LIVING márkanévvel bíró lakberendezési és dekorációs tárgyakkal, kiegészítőkkel. Jelenleg energiáink nagy hányadát fordítjuk az EGLO LIVING termékek piacra történő bevezetésére, vásárlókkal történő megismertetésére.

Az EGLO LIVING termékek-kisbútorok, fotelek, székek, polcos állványok, asztalkák, textíliák, szőnyegek, futók, díszpárnák, tárolók, kosarak, dekorációs elemek, faliképek, vázák, növények- az otthonok stílusos, egymással, a lámpákkal, a bútorzattal harmonizáló kiegészítői. Ezen túl kiváló ajándékötletek is, gondolva akár a közelgő karácsonyra. Mintegy 400 karácsonyi termékünk van, ízléses, elegáns, praktikus LED-es gyertyák, mécsestartók, asztaldíszek, karácsonyi gömbök. Különböző méretben műfenyő is vásárolható üzleteinkben, valamint LED-es fényfüzérek akár kültérre is.

A lakberendezési tárgyak úgy, mint lámpáink, különböző stílusúak. Nagyon kedvelt az északi, skandináv ízlésvilág, a minimalista stílus letisztult formái, az indusztriális vintage a fiatalok favoritja. Töretlen a klasszikus elegancia, a naturális elemek, mint a fa, a nád és a természetes színek, a bézs vagy a földszínek sikere. Persze, aki az élénk, vidám színeket kedveli, az is széles választékot talál üzleteinkben. Minden évszakra, minden ünnepre és alkalomra fel vagyunk készülve, ami a kínálatot, a színeket illeti. Termékeink kiváló ajándéktárgyak legyen szó születésnapról, névnapról vagy akár karácsonyról. Az EGLO LIVING egyedi stílust, minőségi termékeket, eleganciát, harmóniát jelent.

            Azok számára, akik most tervezik meg családi fészküket, vagy átépítenek, felújítanak, és a lakásvilágítás, lakberendezés terén a sötétben tapogatóznak, vagy csak halvány elképzeléseik vannak és szívesen vennék hozzáértő lakberendező segítségét, van egy jó hírünk! Még vannak szabad, foglalható időpontok a lámpaszalonjainkban biztosított ingyenes lámpaválasztási tanácsadásra. 

www.eglolampaboltok.hu

Instagram, Tiktok: eglo_hungary

Facebook: facebook.com/eglolampaboltok

Lámpa tanácsadás:

Még szintén érdekelheti...