aktuális

Köszönet a diákoknak!

Dunakeszin több mint 7300 időskorú, 65 éven felüli polgár él, akiket minden esztendőben a karácsonyi ünnephez közeledve finomságokat és az óvodások által készített megkapóan kedves hangulatú rajzokat is tartalmazó ajándékcsomaggal lep meg a városi önkormányzat.

Sipos Dávid alpolgármester, a Dunakeszi Programiroda vezetője tegnap közösségi oldalán köszönte meg annak a több mint 600 diáknak a segítségét – köztük Kundlya Zsófia lakossági kapcsolatokért felelős önkormányzati megbízott által irányított kis közösségnek -, akik házról házra járva kézbesítették az önkormányzat karácsonyi ajándékcsomagját a 65 éven felüli dunakeszi lakosoknak.

A Dunakeszi Programiroda által koordinált szervező és előkészítő munkában minden évben a diákoktól kezdve, a lelkes pedagógusokon át egészen a nyugdíjas kiránduló klub tagjaig bezárólag nagyon sokan vesznek részt, akik önzetlen segítségéért nagyon hálás az önkormányzat.

Az alpolgármester a köszönet mellett azt is leírta, hogy „a 7300 címzett 85%-ának sikerült személyesen átadni, a többiek pedig hétfőtől a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán tudják átvenni a csomagot.”

Még szintén érdekelheti...