Sport

A VSD programot indított a kiemelt sportolók támogatására

A Városi Sportegyesület Dunakeszi létrehozott egy olyan programot, mely a kiemelt sportolók fejlődését célozta meg, és ami már most látványos eredményeket produkál.

A programba beválasztott felnőtt- és utánpótlás korú sportolók között olyan tehetségek találhatók, akik már bizonyítottak a magyar és a nemzetközi sportéletben, vagy pedig ígéretes tehetségek, akiknek jó esélyük van a sikerre.

A program teljes körű támogatást nyújt a résztvevőknek, biztosítva számukra a megfelelő edzési és versenyzési lehetőségeket, utazásokat, valamint fizikai és mentális regenerációt. Emellett ruházatot és táplálékkiegészítőket is biztosít a sportolók számára, hogy optimális körülmények között fejlődhessenek.

Bár a program még csak 10 hónapja indult, már most számos kiemelkedő eredményt értek el a kiemelt támogatottsággal rendelkező sportolók. Két felnőtt atlétánk (Huller Dani, Szenderffy Dani) is kijutott a budapesti világbajnokságra, míg a tollaslabdázók és asztaliteniszezők hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt kiemelkedő teljesítményeket nyújtottak.

Pongrácz Bence

Pongrácz Bence judósunk bár a 2028-as olimpia egyik várományosa, de nevét már most jegyzik nemzetközi szinten. Kabina Benedek kempósunk világbajnoki címet szerzett, míg Sándorházi Vivien tollasozónk, Huller Dani és Eszes Dani atlétáink is ígéretes helyen állnak az olimpiai kvalifikációban.

Az egyesület elkötelezett abban, hogy továbbfejlessze a programot, mivel egyre növekvő igény mutatkozik rá, és a sportolók és az egyesület életébe is hozza a mérhető eredményeket.

Somfai Krisztina

Még szintén érdekelheti...