Voks 2024

Vác: Matkovich Ilona újraindul a polgármesteri székért

Matkovich Ilona közösségi oldalán jelentette be, hogy újra ringbe száll a polgármesteri székért. Döntését így indokolja: „Egy város soha nincs kész, folyamatosan gondozni, fejleszteni, újítani, jobbítani kell”- olvasható közösségi oldalán.

„Mi már ráléptünk egy jó útra, ezen tovább kell mennünk. Amiatt, hogy a fejlődés ne álljon meg, a város ne térjen le, ne forduljon vissza a helyes útról, úgy döntöttem, hogy újraindulok a polgármesterségért. Az új feladatra készen állok! Szeretett városunk megvédésére és fejlesztésére! Ezért folytatom a megkezdett munkát. Kérem, segítsenek ebben! Számítok megtisztelő támogatásukra, számítok minden váci polgárra” – írta néhány napja Matkovich Ilona, aki időközben bemutatta az Összefogás Vácért 2024 jelöltjeit, akik közül két jelölt kivételével, ugyanazokkal indul szövetségben, akikkel az elmúlt öt évben együttműködött a képviselő-testületben.

Legfrissebb, szombati posztjában pedig arról ad tájékoztatást, hogy összegyűjtötték az induláshoz szükséges ajánlásokat, ám a jövő héten is folytatják, kint lesznek az utcán.

Még szintén érdekelheti...