Voks 2024

Dióssi Csaba polgármesterjelölt rekordgyorsasággal gyűjtötte össze az ajánlásokat

„Soha ilyen gyorsan nem gyűlt még össze a polgármesteri ajánlásom. Megtisztelő, hogy ilyen sokan biztosítottak a támogatásukról. Köszönöm a bizalmat!” – jelentette be közösségi oldalán Dióssi Csaba Dunakeszi polgármestere, aki a negyedik polgármesteri ciklusában szolgálhatja a város polgárait, ha ismét elnyeri a választópolgárok bizalmát a június 9-i önkormányzati választáson.

„Kérem, támogassák képviselőtársaimat is aláírásukkal, hogy folytathassuk a SIKERES DUNAKESZI PROGRAMOT.” – olvasható a polgármester aspiráns bejegyzésében, aki korábbi nyilatkozataiban is – a csapatában induló képviselőjelöltekkel együtt – és ma is, a választási kampány nyitónapján is hangsúlyozta: „Ma hivatalosan elindult a választási kampányidőszak. Dunakeszi eddig sem volt politikai hadszíntér. Tisztelettel kérek mindenkit, maradjon is így. Legyen fair verseny. Dunakeszi az otthonunk. Vigyázzunk rá! Köszönöm, az itt élők nevében is!”

A Helyi Választási Iroda a városi önkormányzat honlapján arról ad hírt, hogy Dunakeszin eddig négy polgármesterjelölt jelentette be indulását.

„Dunakeszin eddig négy polgármesterjelölt jelentette be indulását: Cseresznyés Csilla Momentum, Jobbik színekben, Tonzor Péter a Demokratikus Koalíció, MSZP, LMP, Párbeszéd, Nép Pártján jelöltje, Bilinszky Ferenc egyesületi színekben indul csapatával (Békés Nemzet). Dióssi Csaba jelenlegi polgármester április 12-én Facebook-oldalán jelentette be indulását. 

A jogerősen nyilvántartásba vett jelöltek és jelölőszervezetek legkorábban szombat reggel kaphatják meg az ajánlásgyűjtő íveket a helyi választási irodától, és kezdhetik meg az ajánlások gyűjtését.

A jelölteknek május 6-án 16 óráig kell összegyűjteniük az ajánlásokat” – olvasható a HVI közleményében.

Még szintén érdekelheti...