Voks 2024

Dióssi Csaba: felkészült csapattal indulunk a június 9-i önkormányzati választáson

„Többen megkerestek már, hogy indulok-e a június 9-i önkormányzati választáson. Fontosnak tartom, hogy tájékoztassam erről Önöket, de a legfontosabb, hogy a pártpolitikai csatározás helyett a kampányidőszakban is Dunakesziért dolgozzunk” – írja közleményében a regnáló polgármester.

„A képviselőtársaimmal együtt mindent megtettünk az elmúlt években, hogy jól menjenek a dolgok. Tiszta lelkiismerettel állunk a megmérettetés előtt.

Ami évekkel ezelőtt még csak álom volt, ma már kézzel fogható valóság. Egy olyan csapatot építettünk fel, amit kár lenne szétverni, mert ez a város működőképességének az alapja, és szerintem ezt érzik a dunakesziek is. Nem tudunk olyan erős várost felépíteni, amit ne lehetne pillanatok alatt elrontani, gazdaságilag tönkretenni. Néhány rossz döntés, és rögtön elveszíti működőképességét a város. Dunakeszi nem politikai hadszíntér, Dunakeszi az otthonunk. Béke van ebben a városban, és ez nagy érték, mert amikor elindul egy háborús, veszekedős közélet, akkor minden más leáll. Az állandó konfliktusok minden energiát elvisznek, és úgy hiszem, hogy ezt a dunakesziek sem akarják maguknak. Dunakeszi egy SIKERES, MŰKÖDŐKÉPES város. Számunkra az a fontos, hogy itt minden generáció igazán OTTHON érezze magát. Az évek alatt felépített SZAKÉRTŐI CSAPATTAL és a lakossággal együttműködve egyre nagyobb dolgokat tudtunk véghezvinni, lendületben vagyunk, tele vagyunk tervekkel, amiket az itt élőkkel KÖZÖSEN meg is tudunk valósítani.

Ha a dunakesziek megtisztelnek minket a bizalmukkal, folytatjuk a munkát” – olvasható Dióssi Csaba közleményében.

Még szintén érdekelheti...