Dunakeszi

Senki nem marad karácsonyi csomag nélkül, de idén muszáj jelentkezni érte

Eddig 2800-an jelentkeztek a nyugdíjasok közül a megszokott önkormányzati karácsonyi csomagra. Elkezdték ezek kézbesítését, de azt kérik, hogy aki tud, az vegye át a József Attila Művelődési Központban, a könyvtárban vagy a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán.

A járvány miatt a szokásos 450-500 önkéntes helyett csak 50-60 ember (nekik hálás az önkormányzat) tudja kivinni a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi csomagot. Ezt már november elején is látni lehetett, ezért idén jelentkezni kellett az ügyfélszolgálaton. A csomagok kiszállítása már megkezdődött, de időbe telik, mire a végére érnek.

A Post érdeklődött a városházán, hogy mi történik azzal, aki csak most hall erről. Ők sem késtek még el, de nekik már nem tudják kivinni, így a csomagot biztosan személyesen tudja átvenni. Az ügyfélszolgálaton, a könyvtárban vagy a VOKE-ban tehető ez meg. Csoma Attila, a VOKE vezetője arról tájékoztatta a Postot, hogy aki jelentkezett, de nem érték, érik el az önkéntesek, azok januárban menjenek be az önkormányzat ügyfélszolgálatára, ott biztosan átvehetik.

Dunakeszin jelenleg több, mint 7000 nyugdíjas lakik – írja a dunakeszipost.hu.

Még szintén érdekelheti...