Vác

Labdarúgás – És ismét Csank János!

A klub hivatalos weboldalán közölte: a vártnál szerényebb bajnoki szereplés miatt változás történt a szakmai irányításban – a jövőben újra Csank János felel a harmadosztályban kiesés ellen küzdő csapat szerepléséért.

A 74 éves mesteredző negyedszer tér vissza a váci gárdához. Emlékezetes, hogy vezetésével 1994-ben bajnoki címet nyert a csapat az NBI-ben, melyet megelőzően itteni munkáját díszpolgári címmel ismerte el a város. A városban a volt szövetségi kapitány legutóbb az utánpótlásnevelő Vác Városi LSE szakmai igazgatója volt egy évig – írja a vac.hu.

Az egyesület közleménye szerint az eddigi vezetőedző, Burzi Attila asszisztens-edzőként segíti majd Csank János munkáját. A Vác FC a héten már elkezdte a felkészülést a február végén folytatódó NB III-as pontvadászatra. Arról egyelőre nincs információ, hogy csapat a hazai bajnoki mérkőzéseket hol rendezi majd meg.

Gyorsan megegyeztem a klub vezetőségével, így szakmai igazgatóként visszatértem a Váchoz – ecsetelte az egyesület honlapjának a 74 esztendős Csank János. – Mindig is jól éreztem magam a városban, hiszen eddig négy részletben összesen tíz évet dolgoztam a váci egyesületeknél, így a csapat számomra érzelmi kérdés. Túl is vagyunk az első edzésen, hiszen ma elkezdődött a felkészülés a tavaszi rajtra. Bemelegítés, labdás edzés és futás szerepelt a programban. Nagyon várom a további munkát és a február 28-i tavaszi rajtot.”

Fotó: blikk.hu


Még szintén érdekelheti...