Dunakeszi

Megszületett Tuzson Bence 5. gyermeke

Megszületett az ötödik gyermekem, Isten hozott Csongor – írta a közösségi oldalán Tuzson Bence. Az államtitkár maszkban, gyermekét a kezében tartva posztolt egy képet.

Kórházban készült fotót tett közzé Tuzson Bence, a Dunakeszi központú Pest megyei 5. számú választókerület országgyűlési képviselője. Kezében tartva újszülött gyermekét. A fényképet reggel 7 óra körül tette ki a Facebookra és a 38 ezer követővel rendelkező államtitkár 5 óra alatt 5 ezernél több lájkot kapott.

Úgy tudjuk, Csongor jól van és 4100 grammal született, azaz egész nagy baba lett. Körzetünk országgyűlési képviselőjének ő az 5. gyermeke.

A Dunakeszi Post felhívta és gratulált Tuzson Bencének, aki a Postnak azt mondta: “Szavakkal nehezen leírható érzés volt, amikor először megérintettem és a karomban tarthattam Csongort. Bár ő az ötödik gyermekem, ugyanazt a csodát éreztem, mint amikor az első gyermekem született. Emellett pedig természetesen, mint minden szülő, azt gondolom, hogy ő a legszebb baba a világon. Nagyon boldogok vagyunk, köszönöm a feleségemnek, hogy világra hozta életünk újabb csodáját.”

Még szintén érdekelheti...