Vác

Tíznapos karanténba került Szilágyi Zoltán vezetőedző

Koronavírusos megbetegedés miatt Szilágyi Zoltán vezetőedző kihagyja a Váci NKSE női kézilabdacsapatának következő két mérkőzését – írja a dehir.hu.

A váciak vasárnap négy góllal győztek az orosz Zvezda Zvenyigorod vendégeként az Európa-liga csoportkörének második fordulójában. A hazatérés után PCR-tesztet végeztek a 18 tagú küldöttség minden tagján, és egyedüliként Szilágyi Zoltán eredménye lett pozitív.

Egy 2019. májusi váci sajtótájékoztató, melyen Debrecen akkori mestere, Köstner Vilmos és a nyáron a civisváros együttesének kispadján őt váltó Szilágyi Zoltán, a Váci NKE vezetőedzője nyilatkozik.

A váci vezetőedzőnek, aki a szabályok értelmében tíz napra karanténba került, kisebb, megfázásszerű tünetei vannak. Az idény végén Debrecenbe távozó szakember így nem lehet ott a szombati, hazai Európa-ligás meccsen a dán Herning-Ikast ellen, valamint biztosan ki kell hagynia jövő szerdán a Szombathely elleni, idegenbeli bajnoki meccset is.

A váci klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a következő két mérkőzésen Németh András szakmai igazgató helyettesíti a vezetőedzőt a kispadon – írja a vaci-naplo.hu.

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...