Dunakeszi

A Fő úti optikában már kedvezménnyel vásárolhat a Dunakeszi Kártya tulajdonosa

Kedves hangulatú ceremónia keretében, rövid beszédekkel mutatták be március 1-jén a Dunakeszi Kártya előnyét és az első üzletet, a Fő úti Optométer Optikát, melynek ajtajára Dióssi Csaba polgármester felragasztotta a kedvezményes vásárlást hirdető matricát. Március 1-től már hét dunakeszi vállalkozás elfogadja a kedvezményt biztosító Dunakeszi Kártyát.

– A városi önkormányzat a Dunakeszi Kártya funkciójának bővítésével szeretné elérni, hogy a lakosság és a szolgáltatást nyújtó vállalkozások között még intenzívebb legyen a kapcsolat, a kereskedelmi, gazdasági együttműködés, a szolgáltatások igénybevétele – mondta Dióssi Csaba.

A város polgármestere örömét fejezte ki, hogy elsőként az Optométer Optika ajtajára helyezhette fel a Dunakeszi Kártya matricát, amely arról tájékoztatja a vásárlókat, hogy az önkormányzat által bevezetett kártya elfogadó helye az üzlet. A kezdeményezéssel azt szeretnék elérni, hogy minél több dunakeszi vásárló és helyi szolgáltató találjon egymásra.Külön örülök a megállapodásnak, mert az Optométer Optika üzletről nagyon sok pozitív véleményt hallottam, megbízható, jó szakemberek szolgálják ki a vásárlókat – hangoztatta a polgármester. Dióssi Csaba köszönetét fejezte ki az üzlet tulajdonosának, aki nyitott az együttműködésre, az önkormányzat partnere a közösségépítésben, fontosnak tartja, hogy kiemelt kedvezményt kapjanak az üzlet vásárlói.

– Negyedszázada élek Dunakeszin, ahová olyan minőségi szolgáltatást hoztam, amely minden igényt kielégít – fogalmazott az üzlet tulajdonosa, Cserpes Andrea.

– A Fő úti üzletemben mindent megtalálnak a dunakeszi vásárlók, akiknek nem kell Budapestre utazniuk, mert itt helyben egy sokkal magasabb szintű szolgáltatást tudunk biztosítani. A rohanó tempójú fővárossal szemben Dunakeszi nyugodt, sokkal vásárlóbarátabb város, jóval több időt fordítunk egy-egy vizsgálatra. Nem ritkán akár másfél-két órát foglalkozunk a vásárlóval, hogy kiválasszuk a számára a legoptimálisabb megoldást – fogalmazott az üzlet tulajdonosa.

Cserpes Andrea elmondta, hogy a Dunakeszi Kártyával rendelkezőknek 5 % kedvezményt adnak minden gyártott Zeiss lencséből, de külön akciók bevezetését is tervezik. – Márciusban pl. egy 30 darabos szemüveg tisztítót adunk minden Dunakeszi Kártya tulajdonosnak – ismertette.

Mint azt korábban a Városházán megtudtuk, az újabb akció sikere érdekében létrehoztak egy Facebook-csoport is: Dunakeszi Kártya – Válaszd a helyit! – elnevezéssel. Ennek a célja, hogy a helyi kereskedők és az emberek találkozhassanak, információkat cserélhessenek. Itt megtalálhatók azokat a helyek, ahol felhasználható a kártya, ahol kedvezményesen vásárolhat. Itt hirdethetők a kártyához kapcsolódó kedvezmények is. Érdemes tájékozódni, felkeresni a többi, Dunakeszi Kártyát elfogadó szolgáltatót is:  a Duna-parti Mi a kavics és Rév Büfét, School Bus Diner hamburgerezőt, a Hajkaland Fodrászatot, a Régió játékboltot és a Táblácska stúdiót rajzok rendelése esetén.

(Vetési) Dunakanyar Régió

Fotó: Kovács Zsolt

Még szintén érdekelheti...