Dunakeszi

Foci-Eb: szurkoljunk együtt a magyar válogatott sikeréért!

Dunakeszin a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a város főterén felállított Eb-sátorban nézhették végig a szurkolók, akik a mérkőzések előtt és a szünetben olyan kiválóságok szakmai elemzését hallgathatták – többek között -, mint Lisztes Krisztián, az FTC legendája.

Az érdeklődés óriási volt, ezért az önkormányzat az idei Eb idején a Duna-parti szabadstrandon elhelyezett óriási kivetítő elé várja a labdarúgás szerelmeseit, hogy – például ma este 18 órától – együtt szurkoljunk a magyar válogatott portugálok elleni mérkőzésén.

A portugálok világsztárja, Cristiano Ronaldo újságírói kérdésre válaszolva kijelentette: – Nagyon koncentráltak vagyunk, csak erre a mérkőzésre fókuszálunk az elmúlt tíz-tizenkét napban. Nem ugyanaz a csapat, mint a 2016-os, ez egy fiatalabb felállás. Hatalmas lehetőség van bennünk, de csak a játék után tudjuk majd meg, hogy jobbak vagy rosszabbak vagyunk-e. Tudjuk, hogy a magyar válogatott felkészült csapat, de mi is készen állunk. Fókuszáltak leszünk, és jól akarunk kezdeni – írja az index.hu.

Szövetségi kapitányuk, Fernando Santos arról beszélt, hogy nem szabad alábecsülni a magyar válogatottat. Figyelte az utóbbi mérkőzéseinket, úgy véli, hogy a fő fegyverünk a hátulról indított támadások, megdicsérte a középpályásokat. Nem gondolja, hogy a magyarok a védekezésre fognak koncentrálni, Santos szerint sokkal inkább a támadást erőltetik majd.

KIEMELTE A SZURKOLÓK SZEREPÉT. ÚGY GONDOLJA, A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK NAGYON JÓ SZURKOLÓTÁBORA VAN, AMELY AZ ELSŐ PERCTŐL AZ UTOLSÓIG 110 SZÁZALÉKON BUZDÍTJA A CSAPATOT.

Szurkoljunk együtt a magyar válogatott sikeréért, helytállásáért a dunakeszi strand gyönyörű környezetében, ahol a jó hangulat garantált, melyhez hozzájárulhat a büfék közelsége is, melyekben elfogadják a Dunakeszi Kártyát is.

Hajrá Magyarország!

Még szintén érdekelheti...